Votre événement

Notre philosophie

Pour nous, un Club House, c’est bien plus qu’un endroit où on prend un verre après le sport. C’est la raison pour laquelle nous souhaitons offrir un espace où tout le monde se sent aussi bien qu’à la maison.

Outre une restauration variée de qualité, la musique, la décoration, le bar ou encore la terrasse, n’ont qu’un objectif, permettre à tous de partager un moment de bien-être dans un cadre exceptionnel classé natura 2000, le Parc de la Woluwe.

Demander nous l’impossible

pour votre événement

Notre travail est animé par quelques valeurs fondmentales à nos yeux : la qualité des produits, la générosité de l’acceuil, l’écoute des besoins de nos partenaires, l’authenticité du service et bien évidemment, la satisfaction du client.

Des valeurs et une philosophie qui se traduisent par le respect de notre clientèle et du magnifique environnement naturel dans lequel se trouve notre restaurant. Sauce Park, pour faire de votre visite une réelle expérience.

TAKE AWAY BESTELLEN VOOR 15U00

SEA FOOD MENU TAKE AWAY

Mini fruits de mer

Oesters,langoustines,mini gamba’s en ongepelde garnalen

*****

Bouillabaisse

Onze klassieker met Noordzeevis schaal en schelpdieren, brood en rouille

*****

Sweet of the Chef

 

MENU 39

Menu all in voor 2 personen 99 (fles witte wijn keuze van de sommelier)

A LA CARTE TAKE AWAY

TAPA’S

Gefrituurde zeetongreepjes met verse tartaar      14

Mini garnaalkroketjes     2/st.

Mini kaaskroketjes          1,50/st.

Calamares met verse tartaar     11

Oesters open gestoken per stuk      3

VOORGERECHTEN

Mini fruit de mer      16

Gerookte zalm hand gesneden met klassieke garnituren     17

Langoustines uit de oven met tuinkruiden en lookboter     18

Garnaalkroket (warm/koud) per stuk     7

Kaaskroket      6

HOOFDSCHOTELS

Stoofvlees van runds op basis van DUVEL     20

Vol au vent van hoevekip met hand gerolde balletjes    24

Balletjes in tomatensaus      18

Pasta met kip op z’n Thais kip met groene curry    20

Gamba’s a la plancha met look en tuinkruiden pasta     22

Waterzooi van Noordzeevis, schaal en schelpdieren, garnalen, fijne groentjes en witte wijnsaus      23

Skreihaas uit de oven met fijne groentjes, zeekraal en witte wijnsaus      23

Pasta frutti di mare met zeevruchten en een licht pikant sausje     24

Bouillabaisse onze klassieker  !!!! boordevol vis schaal en schelpdieren met rouille      24

SWEETS

Citroentaartje met merengue     7

Chocolade mousse          white/dark       7

  

TAKE AWAY GERECHTEN EN MENU’S GELIEVE ONS TE VOLGEN OP FACEBOOK EN INSTAGRAM

BESTELLEN OP NR. 0475 81 32 50 

NEEM CONTACT OP

Wilt u graag nog wat meer info over onze traiteurdienst? Neem dan zeker even contact op met restaurant De Krone in Nieuwpoort en wij helpen u meteen verder.

Menu

[tablebooker_menu]

Reservatie

DE KRONE, ZOVEEL MEER DAN EEN RESTAURANT

TAKE AWAY ZIE TRAITEUR

In deze prachtige zaak beschikken we ook over het creatieve talent om, verspreid over het jaar, leuke thema-avonden te organiseren met een mix van een lekker diner, kunst, muziek en dans. Tevens voor privéfeesten, tot 120 personen, kunt u vrijblijvend vragen naar de mogelijkheden. Deze zaak wordt uitgebaat door Leo van Raemdonck sinds het jaar 2000. De keuken is doorlopend open en u bent hier de hele dag welkom. Vraag ook naar de dagelijks wisselende suggesties en dagschotels.

DRANKJES EN HAPJES

Mensen die gezellig willen komen aperitieven of uitrusten van een stevige wandeling op de zeedijk, hebben de keuze uit verschillende bieren, wijn of een heerlijke gin-tonic. Dit kan vergezeld worden met een keuze aan verschillende hapjes en tapas. Als u nog wat extra informatie wilt over restaurant De Krone in Nieuwpoort, dan staan wij graag voor u klaar. U kunt dan contact met ons opnemen.